Mersin'de patlama

Mersin'de patlama

Mersin kent merkezinde, mesai çıkışında, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi.


DHA'nın haberine göre, Bugün saat 17.20 sıralarında merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan Okan Merzeci Bulvarı'nda, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrası panik yaşandı. Yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Habertürk TV'ye konuşan Mersin Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz şunları söyledi: Ankara'dayım şu anda. İtfaiye daire başkanımız bizi aradı. Patlama yüksek bir polis servis aracına yapılan bir patlama. Biz de takip ediyoruz. Valilik binasına yakın bir bölge. 

YAYIN YASAĞI

Mersin 1. Sulh Ceza Hakimliği, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine polis servis aracına düzenlenen bombalı saldırı olayına ilişkin yayın yasağı getirdi. Soruşturma tamamlanıncaya kadar terör saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturma dosyası kapsamında yazılı, görsel ve internet medyası ile sosyal medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri ve buna benzer yayın yapılmasına 5187 sayılı Kanun'un 3/2 maddesi gereğince yayın yasağı getirildiği bildirildi.