Melih Gökçek, ODTÜ'yü hedef aldı: Bu yolu ya yapacağız ya yapacağız

Melih Gökçek, ODTÜ'yü hedef aldı: Bu yolu ya yapacağız ya yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ ormanını yok edecek yol projesini eleştirenlere yanıt olarak, "Bu yolu ya yapacağız ya yapacağız. 1071 Malazgirt Bulvarı'na en çok karşı çıkan kendileriydi, ama şimdi en çok kullanan kendileri oldu" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TRT Radyo Haber'de Osman Altınışık'ın "Herkes Konuşuyor" programında ODTÜ, Atatürk Orman Çiftliği ve Eymir Gölü çevresinde doğal alanları tahribata uğratacak yol projeleri için açıklamalarda bulundu. 

"ODTÜ HER ŞEYE KARŞI ÇIKTIĞI GİBİ BUNA DA KARŞI ÇIKTI"

Yol projelerine karşı çıkan ODTÜ, TMMOB Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası'nı hedef gösteren Gökçek, "ODTÜ her zaman, her şeye karşı çıktığı için buna da karşı çıktı. Şimdi, bu yollara Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası da sol karakterlerine uygun karşı çıkma eylemlerini ortaya koyuyorlar. Boşuna heves etmesinler. Nasıl 1071 Malazgirt Bulvarı bitirildiyse, buralar da bitirilecek. Bizim başka çaremiz yok. Biz buralara konut, ticaret merkezi yapmayacağız. Halkın ihtiyacı olan yolu yapacağız. Bu yolları da ya yapacağız, ya yapacağız" dedi. 

DAHA FAZLA