Melih Gökçek, cinleri bıraktı, 'kırmızı ışığın' peşine düştü!

Melih Gökçek, cinleri bıraktı, 'kırmızı ışığın' peşine düştü!

Gülen cemaatine ait sosyal medya hesaplarından ortaya atılan 14 Ağustos iddialarıyla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'da ilginç bir olay yaşandığını öne sürerek bir görüntü paylaştı. Daha önce, Fethullah Gülen'in cemaat üyelerini 'cinlerle kontrol ettiği' iddiasını sile getiren ve 14 Ağustos için, 'FETÖ, ABD ile birlikte Marmara'da deprem yapmayı planlıyor', 'Trafoları patlatıp ülkeyi elektriksiz bırakacaklar' şeklinde açıklamaları bulunan Gökçek, Habertürk'te dün katıldığı bir programda cep telefonundan bir görüntü paylaştı.

Gülen cemaatine ait sosyal medya hesaplarından ortaya atılan 14 Ağustos iddialarıyla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'da ilginç bir olay yaşandığını öne sürerek bir görüntü paylaştı. 

Daha önce, Fethullah Gülen cemaatinin, insanları '3 harfliler ile kontrol ettiği' iddiasını dile getiren ve 14 Ağustos için, 'FETÖ, ABD ile birlikte Marmara'da deprem yapmayı planlıyor', 'Trafoları patlatıp ülkeyi elektriksiz bırakacaklar' şeklinde açıklamaları bulunan Gökçek, Habertürk'te dün katıldığı programda cep telefonundan bir görüntü paylaştı.

Canlı yayında paylaştığı görüntü için Gökçek, "Dün akşam, Ankara'da enteresan bir olay oldu. Kırmızı bir ışık dakikalarca havada kaldı. Ne olduğunu çözemedim. Meteorolojik bir olay mı, başka bir şey mi onu araştırıyorum" dedi.