Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü ‘kapatıldı’

Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü ‘kapatıldı’

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü’nün ‘yer sorunu’ nedeniyle belirsiz süreyle öğrenci almayacağı belirtildi. 

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü'nün fakülte kurul kararıyla ‘yer sorunu' nedeniyle belirsiz süreyle öğrenci almayacağı kaydedildi.

Daha önce öğrenciler Acıbadem binasında eğitim görürken, ağustos ayında yaşanan sel felaketi nedeniyle 2017-2018 eğitim öğretim yılında Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Sanat Merkezi'nde eğitim görüyordu.

BELEDİYE ÖĞRENCİLERE KAPILARINI AÇTI

Sözcü’de yer alan habere göre, Acıbadem binasından geçen yıl çıkarılan öğrencilere herhangi bir yer gösterilmedi. Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Sanat Merkezi de saat 14:00'e kadar olan derslerini iptal ederek, Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencilerine kapılarını açtı.

 Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ise, “Yer sorunu nedeniyle öğrenci alamamak ne demek? Saat 14:00'e kadar öğrenciler eğitimlerini bizde gördüler. Ne kadar yer, süre isterlerse temin ederiz” dedi.

SERAMİK VE CAM BÖLÜMÜ DE AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Diğer yandan, fakülte kurulunun seramik ve cam bölümüne öğretim üyesi eksikliği nedeniyle belirsiz süreyle öğrenci almama kararı verdiği kaydedildi.

DAHA FAZLA