Manisa'da mahallelinin baktığı kedi tecavüze uğradıktan sonra insanlardan kaçmaya başladı

Manisa'da mahallelinin baktığı kedi tecavüze uğradıktan sonra insanlardan kaçmaya başladı

Manisa'da daha önce bir köpeğin ağaca asılı halde bulunduğu mahallede şimdi de bir kediye tecavüz edildi. Mahalleli tarafından ilgiyle bakılan kedi, tecavüze uğradıktan sonra insanlardan korkup kaçmaya başladı.

Manisa'da daha önce bir köpeğin ağaca asılı halde bulunduğu mahallede şimdi de bir kediye tecavüz edildi. Mahalleli tarafından sevgiyle bakılan kedi, tecavüze uğradıktan sonra insanlardan korkup kaçmaya başladı. 

Geçen cumartesi gecesi ağaca asılı şekilde bulunan köpeğin ardından, yine Yunusemre'nin Güzelyurt mahallesinde tecavüz edildiği belirtilen bir kedi bulundu. Mahallede yaşayan yurttaşlar, pazar günü sitede beslediği kedilerden birinin ortada olmadığını fark etti. Ardından kediyi aramaya başlayan yurttaşlar, hayvanı bulduğunda kötü durumda olduğunu gördü. Veterinere götürülen ve tecavüz teşhisi kokulan kedi tedaviye alındı.

Kediyi veterinere götürdükten sonra kendi evinde bakıma alan bir site sakini, kedinin canice olaydan sonra insanlardan kaçtığı, el uzatıldığında dahi korktuğunu söyledi. 

Manisa Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Erbirliler ise bir köpeğin vahşice öldürüldüğünü, ardından aynı bölgede yaşanan ikinci bir üzücü olay yaşadıklarına dikkat çekti. DHA'ya konuşan Erbirliler, olaydan dolayı üzüntü duyduklarını ve "Bölgede sapık mı var" sorusunun akıllarına geldiğini dile getirdi. 

DAHA FAZLA