Manchester saldırısıyla ilgili bir gözaltı daha

Manchester saldırısıyla ilgili bir gözaltı daha

İngiliz polisi Manchester saldırısının faili Salman Abedi'yle bağlantılı kişilere yönelik operasyon kapsamında Gorton bölgesinde 19 yaşında birinin gözaltına alındığını açıkladı.

İngiliz polisi Manchester’daki bir konser salonunda 22 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla bağlantılı olduğundan şüphelenilen 19 yaşında bir erkeğin gözaltına alındığını açıkladı.

Saldırının faili Salman Abedi'yle bağlantılı kişilere yönelik yapılan bir dizi operasyon kapsamında, 19 yaşında bir erkeğin Gorton bölgesinde gözaltına alındığı

13 KİŞİNİN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Açıklamada şu ana kadar gözaltına alınan kişilerden 22’sinin serbest bırakıldığı, 13'ünün ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Manchester’ın Rusholme ve Gorton bölgelerinde operasyonların sürdüğü kaydedildi.

İngiltere'de pazartesi günü Manchester'da düzenlenen bombalı saldırının ardından en üst dereceye çıkarılan terör tehdit seviyesi dün itibariyle düşürülmüştü.

NE OLMUŞTU?

Manchester saldırısının faili Salman Abedi’nin 22 Mayıs gecesi ABD’li pop şarkıcısı Ariana Grande’nin Manchester Arena konser salonundaki performansı sonrası üzerindeki el yapımı parça tesirli bombayı patlamış, 22 kişi hayatını kaybetmiş, 59 kişi yaralanmıştı.