KYK düzenlediği kampta sadece yandaşları konuşturdu

KYK düzenlediği kampta sadece yandaşları konuşturdu

KYK'nın düzenlediği kamplarda konuşmacı olarak sadece yandaş akademisyenlere ve yazarlara yer verildi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından düzenlenen kış kamplarında AKP’ye yakın üniversiteler ve akademisyenlerin yanı sıra Akit ve Yeni Şafak yazarları konuşmacı olarak yer aldı. Kamplarda bilimsellikten uzak konulara yer verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, 81 İlden 1500 öğrencinin katılımı ile 11 ilde KYK Kış Kampları düzenledi.

Etkinlik kapsamında; Uluslararası İlişkiler, Gönül Coğrafyası, İlahiyat Kampı, Psikoloji, Türk İslam Sanatları, Hukuk, Yakın Tarih, Ar-Ge (İnovasyon); Edebiyat, İletişim, Sağlıklı Yaşam gibi kamplar düzenlendi.

DİLİPAK İLE 'ULUSLARARASI İLİŞKİLER'

Uluslararası İlişkiler Kampında konuşmacı olarak gerici Akit yazarı Abdurrahman Dilipak yer aldı.

Hukuk kampında yer alan konuşmacılar arasında Erdoğan'ın baş danışmanları arasında yer alan Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç da vardı.

BİREYSEL SİLAHLANMA ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Erdoğan’ın baş danışmanlarından olan Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç darbe girişiminden iki gün sonra katıldığı TRT Haber yayınında, ruhsatlı silah alımının önünün açılmasını ‘meşru müdafaa hakkı için mutlaka…’ diyerek silahlanmayı savunmuştu. 

Konuşmacıların arasında gerici Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan da bulunuyor.

ENSARCI AKADEMİSYENDEN 'PSİKOLOJİ' DERSLERİ

Kampta psikoloji alanında konuşan isim de Ensar Vakfı etkinliklerin de konuşmacı olan Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman isimli 'akademisyen.

AKP'nin sevilen ilahiyatçısı Nihat Hatipoğlu da kampta konuşmacılar arasında. Hatipoğlu referandum da 'Evet' oyu vereceğini açıklamıştı.

DAHA FAZLA