Kuzey Ormanları için dayanışma gecesi!

Kuzey Ormanları için dayanışma gecesi!

Yaşam alanlarının yağmalanmasına karşı mücadele veren Kuzey Ormanları Savunması'na destek amacıyla düzenlenen dayanışma konserinin 3'üncüsü bu gece gerçekleştirilecek.

İstanbul'da mega projelerle yok edilmeye çalışılan Kuzey Ormanlarını korumak için yola çıkan Kuzey Ormanları Savunması ile dayanışma amacıyla her yıl düzenlenen koserlerin 3'üncüsü bu gece gerçekleştirilecek. 

Kadıköy Sahne'de düzenlenecek konserde Ahmet Ali Arslan, Bandista, Cihan Mürtezaoğlu, Komik Günler, Yolda ve Zeytin sahne alacak. 

Kuzey Ormanları Savunması'ndan dayanışma konserine ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Muktedirlerin doymak bilmeyen kar hırsına, doğayı talan eden rant projelerine, havalimanlarına, köprülerine, otobanlarına, HES'lerine, termik santrallerine, altın madenlerine, taş ocaklarına, nükleer santral projelerine karşı direnen yaşam dolu koskoca bir orman var. Marmara'da yaşayan milyonlarca insanın bugünü ve geleceği nefesini ve suyunu bizimle paylaşan Kuzey Ormanları'nı savunmasına bağlı...

Yaşam alanlarımız abluka altına alınmaya, korku duvarlarının arkasına sıkıştırılmaya çalışıldıkça, bir arada olmaya, dayanışmaya, nefes almaya, arkadaşlığa, dostluğa ve birbirimizin elini tutmaya ihtiyacımız var.

Yıl boyunca savunma masraflarının (Mekan kirası, faturalar, kırtasiye, dava, araç ve yol masrafları vb) bir kısmını karşılamak için bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz KOS Dayanışma Gecesi’nde buluşmak dileğiyle..."

Etkinlik davetiyeleri [email protected] adresine mail atılarak ya da Kadıköy Sahne gişesinden temin edilebilir.

DAHA FAZLA