Konyaspor Başkanı Ahmet Şan istifa etti

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan istifa etti

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın istifa etti.

'ByLock' kullandığı iddiasıyla "FETÖ" soruşturması kapsamında ifade veren Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın görevi bıraktı.

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın İzmir Marşı hakkında söyledikleri tepki toplamıştı.

Şan, ''Bugün Türkiye'de malesef tüm statlar 'İzmir Marşı' söylüyor.  Konya hariç. Konya çünkü, bu ülkenin  biraz önceki saydığım sıfatlarla, ülkenin birliğini ve her zaman milli maçlarda gördüğümüz, tek bayrak, tek devlet, tek vatan duygusuyla hareket eden Nalçacılılardan bu gücünü alıyor'' demişti.

Kulübün internet sitesinden yapılanı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Büyük Türk milletine ve Konyaspor camiasına arzımdır. 54 yıllık yaşantım boyunca ailemin, büyüklerimin ve şahsıma inanıp benimle yol yürüyenlerin başını öne eğecek kasıtlı hiçbir eylemim olmamıştır. Hayat insanı kimi zaman büyük başarılarla, kimi zaman da büyük dertlerle sınar. Meşum örgütle hiçbir bağlantımın olmadığı, sonucunda haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağına inandığım bu sıkıntılı süreçte büyük sevdama, Konyaspor'uma zarar gelmemesi adına; Konyaspor Kulübü Derneği üyeliğinden ve dolayısıyla büyük zaferleri yaşadığım Konyaspor Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Hayatımın her döneminde duanın gücüne çok inandım. Dualarınızla imkansız denilen başarıları hep birlikte hak ederek kazandık. Sizlerden istirhamım, mübarek dualarınızı şahsımın üzerinden eksik etmemenizdir."

DAHA FAZLA