Kızılay Başkanı’ndan Afrin açıklaması: Operasyon bölgesinde kan stoklarımızı güçlendirdik

Kızılay Başkanı’ndan Afrin açıklaması: Operasyon bölgesinde kan stoklarımızı güçlendirdik

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık: “Operasyon bölgesine yakın merkezlerimizde kan stoklarımızı tahkim ettik. Bağışçılarımızdan daha fazla özveri bekliyoruz."

İleri Haber

AKP hükümetinin Suriye’nin kuzeyinde bulunan Afrin kentine saldırmasının ardından Diyanet “Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edilecektir” açıklaması yapılırken, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık da dikkat çeken bir ‘kan’ açıklaması yaptı.

Kınık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Afrin'e yönelik başlatılan saldırıyla ilgili “Operasyon bölgesine yakın merkezlerimizde kan stoklarımızı tahkim ettik. Kış aylarında azalan kan stoklarımızı da düşünerek bu dönemde bağışçılarımızdan biraz daha fazla özveri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

AKP’NİN MİLİSLERİ GERİ KALMADI

Darbe girişimi sonrası AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanı olan Mustafa Varank’ın kurucusu olduğu 15 Temmuz Derneği’nden de saldırıya destek açıklaması geldi.

Twitter üzerinden yapılan paylaşımda “Allah Terör örgütleri ile amansızca mücadele eden ordumuza güç ve kudret versin, muzaffer kılsın, mehmetçiğimizi korusun, düşmanlarını perişan etsin!” denildi.