Kız çocuğunun başına parke taşıyla vuran şahıs, tacizden gözaltına alınıp serbest bırakıldı

Kız çocuğunun başına parke taşıyla vuran şahıs, tacizden gözaltına alınıp serbest bırakıldı

Samsun'da, 33 yaşındaki Osman Ç. adlı şahıs, 9 yaşındaki kız çocuğunun kafasına parke taşıyla vurup kaçtı. Başka bir cinsel taciz saldırısında gözaltına alınan şahıs daha sonra serbest bırakıldı.

Samsun'da 33 yaşındaki Osman Ç. adlı şahıs, 9 yaşındaki A.M.A. isimli kız çocuğunun kafasına parke taşıyla vurup kaçtı. Olayın ardından soruşturma başlatan polis, saldırganı cinsel tacizden yakalayıp gözaltına aldı. İfadesi alınan saldırgan serbest bırakıldı.

Cumhuriyet'in haberine göre; Osman Ç., evinin önünde arkadaşlarıyla bisiklet süren 9 yaşındaki A.M.A. isimli kız çocuğuna saldırdı. Osman Ç., arkasına gizlediği büyük bir parke taşıyla arkası dönük kız çocuğunun başına sert bir şekilde vurdu. Kız çocuğu, aldığı darbe nedeniyle yere yığılarak baygınlık geçirdi. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

Saldırıya uğrayan kız çocuğu ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan A.M.A. bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Yaşanan saldırı, bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

TACİZDEN GÖZALTINA ALINDI, SERBEST BIRAKILDI

Olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı. Güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Saldırıdan 2 ay sonra yine Atakum İlçesi'nde otobüs durağında otobüs bekleyen bir kadına tacizde bulunan Osman Ç., yurttaşların müdahalesi ile polise teslim edildi. Polis tarafından gözaltına alınarak merkeze götürülen saldırganın 9 yaşındaki A.M.A.'yı darp eden kişi olduğu güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi. Kız çocuğu ve ailesi merkeze çağrılarak teşhis yapıldı.

Güvenlik kamerasındaki kişinin kendisi olmadığını savunan Osman Ç., böyle bir olayı hatırlamadığını iddia etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman Ç., her iki olay nedeniyle çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.