Kilis'te okul müdürünün 14 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu soruşturmaya gizlilik kararı

Kilis'te okul müdürünün 14 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu soruşturmaya gizlilik kararı

Kilis’te okul müdürü Mustafa Pehlivan’ın yaşları 7, 8, 10 ve 11 olan toplam 14 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu soruşturma için gizlilik kararı alındı. 

Kilis'te merkez ilçesinde Hasan Sünnüoğlu Ortaokulu Müdürü Mustafa Pehlivan, geçtiğimiz 16 Mart'ta yaşlar 7 ila 11 arasında değişen 14 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Soruşturma dosyasına gizlilik kararı getirilirken Kilis Adliyesinde sıkı tedbir uygulandığı ve soruşturma için adliye personeline konuşma yasağı getirildiği öğrenildi.

MHP’li muhalif Ümit Özdağ geçtiğimiz hafta taciz zanlısı okul müdürünün AKP’li bir vekille akrabalık ilişkisinin bulunduğunu ve tacizin örtbas edilmeye çalışıldığını söylemişti.

Gazeteport’un yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Mustafa Pehlivan’ın uzaktan akrabalık bağı bulunan ve baskı kurduğu iddia edilen siyasetçi için AKP Kilis Milletvekili Reşit Polat’ın adı geçiyor.

Öte yandan çocukların ifadelerinde taciz edildiklerini söylediği ve bazı ailelerin şikayetçi olmadığı da iddialar arasında.

Taciz zanlısı okul müdürü Mustafa Pehlivan ise ifadesinde bazı öğretmenlerin kendisini sevmediği için iftira attığını söyledi.

Kilis Barosu soruşturmayı takip için bir komisyon kurdu.

DAHA FAZLA