Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Gelsin bir gece kendisi karavanda kalsın, ben toprakta yatacağım

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Gelsin bir gece kendisi karavanda kalsın, ben toprakta yatacağım

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ""Dün 20 Temmuz darbecisi açıklamalar yapmış. Yürüyor muşuz, akşam karavanda kalıyor muşuz. Benim karavanda altın klozet yok. Arzu ediyorsa gelsin, bir gece kendisi karavanda kalsın ben toprakta yatacağım." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Güvenpark'ta başlattığı "Adalet Yürüyüşü"nün 4'üncü gününe başlamadan önce basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

"DÜN 20 TEMMUZ DARBECİSİ AÇIKLAMA YAPMIŞ"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Dün 20 Temmuz darbecisi açıklamalar yapmış. Yürüyor muşuz, akşam karavanda kalıyor muşuz. Benim karavanda altın klozet yok. Arzu ediyorsa gelsin, bir gece kendisi karavanda kalsın ben toprakta yatacağım. Bizi tahrik etmek istiyorlar. Tahriklere kapılmayacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın "Yarın yargı sizi de çağırırsa şaşırmayın" sözlerini değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Yargı ile bizi tehdit etmek istiyorlar. Efendim, hakim çağırırmış, savcı çağırırmış. Biz darbecilerin ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Darbeciler tarihin kara sayfasında yerini almıştır, mücadele edenler de tarihin ak sayfalarında yer almıştır." şeklinde konuştu.