Kılıçdaroğlu'na Erdoğan'ın avukatı yanıt verdi

Kılıçdaroğlu'na Erdoğan'ın avukatı yanıt verdi

Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel "Kılıçdaroğlu, söz konusu kağıtları mesai bitimine kadar derhal bir Cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır" dedi.

Ahmet Özel Erdoğan'ın yanı sıra oğlu Ahmet Burak Erdoğan, kardeşi Mustafa Erdoğan, eniştesi Ziya İlgen, dünürü Osman Ketenci, iş adamı Mustafa Gündoğan'ın da avukatı olarak Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısındaki iddialarına yazılı açıklamayla cevap verdi.

'GÖSTERDİĞİ KAĞITLAR SAHTE'

Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği belgeleri yalanlayan Özel "Müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, söz konusu kağıtları mesai bitimine kadar derhal bir Cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır" ifadelerini kullandı.

'CUMHURBAŞKANI  VE AİLESİNİN YURTDIŞINDA PARASI BULUNMAMAKTADIR'

Yapılan açıklamada "müvekkillerimiz tarafından iddia edilen ülkede, iddia edilen şirkete asla öyle bir para gönderilmemiştir. Kılıçdaroğlu, elindeki kağıtları derhal istediği medya kuruluşuna vermeli, Cumhuriyet savcılığına iletmeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır. Tekrar altını çizerek söylüyoruz ne Sayın Cumhurbaşkanımızın ne de ailesinin yurt dışında herhangi bir parası bulunmamaktadır. Sahte belge ve bilgilerle müvekkillerimiz üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında iftiralarda bulunan ve itibar suikastı yapan K.K. hakkında yasal yollara başvurulacak ve iftiraların hesabı yargı önünde sorulacaktır." ifadeleri kullanıldı.