Kılıçdaroğlu: Sen bu milletin yakasından düşecek misin?

Kılıçdaroğlu: Sen bu milletin yakasından düşecek misin?

Erdoğan'ın yakınlarının yurtdışına milyonlarca dolar gönderdiği belgeleri paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

İleri Haber

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın yakınlarının yurtdışına milyonlarca dolar gönderdiğine ilişkin iddiaları, bugün belgelendirileceğini söylemişti. Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında söz konusu belgeleri paylaştıktan sonra kişisel Twitter hesabından açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

 Akrabaların vergi vermemek için yurt dışında şirket kuracak, milyon dolarları o şirketlere gönderecek, sen de çıkıp millete “dolarlarınızı bozdurun” diyeceksin! Yine inkar ettin, ispat istedin, ispat ettim. Eğer haysiyetli bir adamsan, sözünü tutar, gereğini yaparsın.

'BU MİLLETİN YAKASINDAN DÜŞECEK MİSİN?'

Ben üstüme düşeni yaptım. Akrabalarının ve senin nasıl kirli bir düzen içinde olduğunuzu, belgeleriyle milletimin gözünün önüne serdim. Ben hiçbir zaman haksızlık karşısında susan olmadım, olmayacağım. Acaba sen üstüne düşeni yapıp, bu milletin yakasından düşecek misin?

Ortaya çıkardığımız belgeler yüzünden beni ve CHP'yi karalayacaksın. Şunu bil ki, benim hiçbir şeyden korkum yok çünkü alnım ak! Senin hiddetini ve korkunu ise çok iyi anlıyorum. Sen, yıllarca Türkiye'nin altını oymuş bir yönetimin baş aktörüsün!