Kanser hastası kadına eşinden şiddet

Kanser hastası kadına eşinden şiddet

Eşi, kanser hastası kadına şiddet uygulayıp hastaneye bırakıp kaçtı.

Orhan Koza ismli şahıs kanser hastası olan 25 yaşındaki eşi Yeşim Gökyar'a şiddet uygulayarak bir hastanenin kapısına bırakıp kaçtı. Cilt kanseri olan Gökyar gördüğü şiddet nedeniyle uzun süre hastanede yatmak zorunda kaldı. 

Evlendikten iki ay sonra eşinden şiddet görmeye başladığını anlatan kadın, “Orhan uyuşturucu kullandığını benden gizlemişti. Yeniden uyuşturucuya başladı. ‘Seninle evlenerek büyük hata yaptım. Bıktım hastalığından, en iyisi sen intihar et. Sen de kurtul ben de kurtulayım’ diyordu. Beni eve kapattı. Geçtiğimiz ay öldüresiye dövdü. 1 hafta boyunca kanayan yaralar içinde aç olarak evde yattım” diye konuştu.

HASTANEDE DE SALDIRMAYA ÇALIŞTI

Gökyar, eşinin kendisini hastanede yatarken de darp etmeye çalıştığını anlatarak, “En sonunda da beni İstanbul’da özel bir hastanenin acil servisinin kapısına bırakıp kaçtı. 1.5 hafta yoğun bakımda yattım. Hastaneye gizlice girip beni dövmeye kalktı. Hemşireler gelince kaçtı" dedi.

Yeşim Gökyar'ın babası Erdal Gökyar ise, “Kanser hastası yavruma eziyet eden bu cani yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılsın” şeklinde konuştu.

42 KİLOYA DÜŞTÜ

9 yaşından beri cilt kanseri olan Yeşim Gökyar gördüğü şiddet sonrası 1.5 hafta hastanede yatmak zorunda kaldı ve 56 kilodan 42 kiloya düştü.

Posta'nın haberine göre kanser hastası kadının durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Kaçan Orhan Koza ise hala aranıyor.

DAHA FAZLA