Kadıkoy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni benzin döküp ateşe verdiler!

Kadıkoy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni benzin döküp ateşe verdiler!

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde yangın çıktı. Sanatçı Müjdat Gezen, yangının kundaklama olduğunu açıkladı.

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde faaliyet yürüten önemli kültür ve sanat merkezlerinden Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde yangın çıktı.

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay caddesi Şehir Kahya sokağında bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezinin giriş kapısında yangın çıktı.

Olayın bildirilmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Sanat merkezinin ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

MÜJDAT GEZEN: BİR KUNDAKLAMA OLAYI

Saldırı ile ilgili Sözcü’ye konuşan usta sanatçı Müjdat Gezen, “Bir kundaklama olayı. Görüntülerde de mevcut. Sakallı bir herif elinde benzin bidonu ile sokağa giriyor ve döküp ateşe veriyor. Polisin çalışması sürüyor. Umarım en kısa sürede aydınlatılır” dedi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda sanat merkezi önüne gelen bir kişinin benzin döküp ateşe verdiği görülüyor.

İşte saldırı anı:

UĞUR DÜNDAR: AZMETTİRİCİLER ORTADA

Gazeteci Uğur Dündar ise Twitter’dan “Sanat merkezi yakılmak istenilen büyük mizah ustası Müjdat Gezen ve öğrencilerine geçmiş olsun. Azmettiriciler ortada!” ifadeleriyle tepki gösterdi.

GERİCİ AKİT TV HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Müjdat Gezen ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi geçtiğimiz günlerde Akit TV'de hedef gösterilmişti. Kanalın sunucularından Ahmet Kezer, Müjdat Gezen'e hakaretler yağdırmış, "Şimdi kalkmış Müjdat Gezen Sanat Merkezi denen bi yerde sanat öğrettiğini iddia ediyor. Biraz bacak aç... Bunlara gönderdiğiniz çocuklarınız oradan nasıl çıkar" ifadelerini kullanmıştı.

 

DAHA FAZLA