Kadıköy'de genç bir kadına tecavüz eden garsona 17 yıl hapis istemi

Kadıköy'de genç bir kadına tecavüz eden garsona 17 yıl hapis istemi

Kadıköy’deki bir kahvecide P.K. isimli 20 yaşındaki genç kadına tuvalette tecavüz eden ve tutuklanan 17 yaşındaki garson H.A. hakkında, "Nitelikli cinsel saldırı" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 12 yıldan az olmamak üzere 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kadıköy Osmanağa Mahallesi'nde 19 Mayıs tarihinde kendisine tuvaletin yerini soran P.K. isimli kadına tecavüz eden garson H.A. hakkında 12 yıldan az olmamak üzere 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı Çocuk Suçları Bürosu Savcısı Gökçen Tuncer tarafından hazırlanarak Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, müşteki P.K.'nın 19 Mayıs 2017 tarihinde közde kahve yapan işyerine gittiği, bir süre sonra tuvalete gitmek için garson H.A.'ya tuvaletin yerini sorduğu, H.A.'nın da müşteki P.K.'yı lavaboya götürdüğü anlatıldı.

Saldırgan H.A.'nın müşteki P.K. tarafından kilitlenen tuvaletin kapısını zorlayarak açtığı kaydedilen iddianamede, şüphelinin elinde bıçakla müştekiye yönelik cinsel saldırıda bulunduğu, müştekinin olaydan sonra şüpheliden şikayetçi olduğu belirtildi.

17 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Müşteki P.K.'dan muayene sonucunda elde edilen meni lekelerinin sanığa ait genotip özellikler ile uyumluluk gösterdiği bilgisine yer verilen iddianamede, sanık H.A.'nın, "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan 12 yıldan az olmamak üzere, "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan da 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.(DHA)