Kaçırdıkları Kuran kursu hocasına bikini giydirdiler

Kaçırdıkları Kuran kursu hocasına bikini giydirdiler

Antalyada inşaat işçisi S.K. ve adı açıklanmayan arkadaşı, para için kaçırdıkları Kuran kursu hocası İ.C.ye bıçakla işkence yaptıktan sonra, çırılçıplak soyup bikinili fotoğrafını çekti.

Antalya'nın Kızılsaray Mahallesi'nde önceki gün gerçekleşen olayda, arkadaşı ile plan yapan S.K, özel Kuran kurslarında hocalık yapan İ.C.'yi takibe aldı. İ.C.'nin muska yaparak çok para kazandığı düşüncesiyle S.K., planını hayata geçirmek için Kızılsaray Mahallesi'nde günlük ev kiraladı. Yanına arkadaşını da alan S.K., tanıştığı İ.C.'ye kız kardeşinin yürüyemediğini ve dua beklediğini söyledi. S.K.'ye doktora gitmesini söyleyen İ.C., S.K'nin ısrarı üzerine eve gitmeyi kabul etti. Otomobile binen S.K. ve İ.C., evin yolunu tuttu.

Kiralanan eve giden İ.C. içeriye girdikten sonra S.K. kapıyı kilitledi. Burada İ.C.'ye tehditler yağdırmaya başlayan S.K.’nın arkadaşı da evde gizlendiği odadan çıktı. İddiaya göre, şahıslar, İ.Ç'yi uyuşturucu vermekle tehdit etti. İ.C.'den üç taksitte toplam 90 bin liralık senet alan iki şüpheli daha sonra içki içirip bikini ile fotoğrafını çekti.

NAKİT PARA VE SON MODEL TELEFON İSTEDİLER

S.K. ve arkadaşı, daha sonra İ.Ç.'den 25 bin lira nakit ve son model bir telefon istedi. Daha sonra İ.C.'nin yüzünü kapatan S.K. ile arkadaşı "bizden haber bekle" diyerek sokakta bıraktı. Olayın ardından İ.C. polis ekiplerine şikayette bulundu. Harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, parayı almak için gelen iki şüpheliden S.K.'yi yakalayarak sağlık kontrolünün ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü. S.K., sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

DAHA FAZLA