İzmir'de tramvay hattında namaz kılan şahıs: Tramvayın oradan geçeceğini hiç düşünmedim

İzmir'de tramvay hattında namaz kılan şahıs: Tramvayın oradan geçeceğini hiç düşünmedim

İzmir'de tramvay hattında namaz kılarak yolcuları bekleten şahıs, "Tramvayın oradan geçeceğini hiç düşünmedim. Her yer mescittir. Tramvayın geldiğini gördüm. Sürücüye güzel bir göz kırpması yaptım. İçindeki yolcularla bekledi." dedi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü tramvay hattında namaz kılarak tramvay seferini aksatan ve yolcuları dakikalarca bekleten Göksel Duran, Boğaziçi semtindeki evinde İHA'ya konuştu.

"SÜRÜCÜYE GÜZEL BİR GÖZ KIRPMASI YAPTIM"

Amacının gösteriş yapmak olmadığını savunan Duran, "Tramvayın oradan geçeceğini hiç düşünmedim. Her yer mescittir. Tramvayın geldiğini gördüm. Sürücüye güzel bir göz kırpması yaptım. İçindeki yolcularla bekledi. Orada namaz kılmam artık. Sürücüden de yolculardan da hepsinden özür dilerim." dedi. 

"KAZAYA BIRAKACAĞIMA TRENİN ORTASINDA DA YAPARIM"

Namazını kazaya bırakmak istemediğini belirten Duran, "Bir daha hatta namaz kılmam ama tabii namazımı kazaya bırakacağıma trenin ortasında da yaparım." şeklinde konuştu.

Kendisini "kafam dağınık" diyerek savunan Duran, "Arabayla benzinliğin direğine vurdum. Tehlikeli bir durum oldu. Kafam dağınıktı. Ertesi gün de trafik kazası geçirdim, araba camının parçaları yüzüme geldi. Artık daha dikkatli olacağım" ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA