İzmir'de ticari araçla bir kadını taciz eden tacizci, polis gelmeyince olay yerinden kaçtı

İzmir'de ticari araçla bir kadını taciz eden tacizci, polis gelmeyince olay yerinden kaçtı

İzmir’de dün gece yaşanan taciz olayında ticari bir araçla Suzan Ö. isimli kadının yolunu 4 defa kesip taciz eden şahıs, Suzan Ö. ve çevredekilerin tepkisiyle karşılaşınca kaçmaya çalıştı. Yine Suzan Ö. ve çevredekilerin engellemesiyle durdurulan tacizci, polisin geç gelmesini fırsat bilerek olay yerinden kaçtı.

İzmir’in Bornova İlçesi’nde dün gece saat 01.30 sularında bir taciz olayı yaşandı. Özkanlar Mevkii’nin işlek sokaklarından birinde evine gitmekte olan Suzan Ö. isimli kadının yolu 3 defa bir ticari araç tarafından kesildi. Suzan Ö.’yü sözlü olarak taciz eden erkek, Suzan Ö.’nün tepkisiyle karşılaştı.

Aracın önünde durup, aracın içinde bulunan tacizcinin araçtan inmesini isteyen Suzan Ö.’nün sesini duyan çevre sakinleri olay yerine geldi. Önce araçtan inmeyen tacizci, daha sonra araçtan inerek Suzan Ö.’ye hakaret etmeye başladı. Çevredekilerin tepkisiyle karşılaşan tacizci yaptıklarını inkar ederken, olayın abartıldığını söyledi.

Bu esnada kaçmaya da çalışan tacizci, Suzan Ö. ve çevredekilerin engellemesiyle karşılaşınca, bu girişiminde başarılı olamadı. Çevredeki yurttaşların ve Suzan Ö.’nün defalarca polisi aramasına rağmen polisin gelmemesini fırsat bilen tacizci daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

DAHA FAZLA