İzmir'de serbest bırakılan tacizci tekrar gözaltına alınıp tutuklandı

İzmir'de serbest bırakılan tacizci tekrar gözaltına alınıp tutuklandı

İzmir'de 2 kadını taciz eden ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan şahıs, bugün tekrar gözaltına alınıp tutuklandı.

İzmir'de iki kadına yönelik cinsel taciz olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şahıs, tacizi itiraf etmelerine ve olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri bulunmasına rağmen serbest bırakılmıştı. 

Bugün savcılık talimatıyla tekrar gözaltına alınan O.G. ve S.Ç  emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. S.Ç mahkeme tarafından serbest bırakılırken, O.G. ise tutuklandı. 

TACİZE UĞRAYAN KADINLAR BİR DE POLİS ŞİDDETİNE MARUZ KALMIŞTI

[ih2]

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Alsancak'ta geçtiğimiz hafta 2 kadın evlerine yürüdükleri sırada yanlarına yaklaşan motosikletli 2 kişinin tacizine uğradı. Kadınlar, yolda karşılaştıkları resmi üniformaları polislere durumu anlatarak yardım istediler. Ancak polisler "Size bu kılıkla az bile yapmışlar. Halinize bakın" ifadelerini kullandı. Bu sözlere tepki gösteren kadınlardan biri de polis tarafından darp edildi. Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan saldırının ardından kadınlar polislerden şikayetçi oldu. 

DAHA FAZLA