İstifayla gündemde olan Gökçek Erdoğan'la 'müze' konuşmuş

İstifayla gündemde olan Gökçek Erdoğan'la 'müze' konuşmuş

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Beştepe'de görüşme gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beştepe'de görüştü.

Kulislerde geçtiğimiz günlerde aralarında Melih Gökçek'in de bulunduğu 6 belediye başkanının Erdoğan tarafından istifası istendiği iddia edilmişti.

CNN Türk'teki Hande Fırat'ın sunduğu 'Gece Görüşü' programına katılan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Melih Gökçek için istifa sürecinin başladığını bu akşam olmazsa bile iki-üç gün içerisinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını bırakacağını söyledi.

İLK AÇIKLAMA GÖKÇEK'TEN

Melih Gökçek ise, görüşmenin ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim. Bu gece görüştük. Sayın Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum. Ayrıca Büyükşehir'in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim. Kamuoyunun bilgisine'' ifadelerini kullandı.

CEM KÜÇÜK DE DAHİL OLDU

Gökçek-Erdoğan görüşmesinin sona ermesiyle birlikte bir açıklama da yandaş Cem Küçük'ten geldi. Küçük, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Melih Gökçek görevine devam ediyor ve 2019 sürecinde de Cumhurbaşkanımızın yanında savaşacak" dedi.