İstanbul'da vahşet: Kediye tecavüz eden şahıs kayıplara karıştı

İstanbul'da vahşet: Kediye tecavüz eden şahıs kayıplara karıştı

Gaziosmanpaşa’da mahalle esnafı tarafından bakılan kediye tecavüz eden şahıs kayıplara karıştı.

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Caddesi’nde, uzun süredir esnaflar tarafından bakılan kedi bölgede görülmeyince kamera kayıtlarına başvuruldu. Kayıtlarda, kedinin 35-40 yaşlarında bir şahıs tarafından başka bir sokağa götürüldüğü görülünce, esnaflar tarafından sokaktaki kamera kayıtlarının incelenmesi için polise başvuruldu. Makatı parçalanmış, kuyruğu zarar görmüş ve yarı baygın halde bulunan kedinin veterinere götürülmesi üzerine, tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Sonuçların polise tekrar iletilmesi ve şahsın yeniden şikayet edilmesinin ardından polisin, kediye tecavüz eden kişinin durumuyla ilgili bilgilendirme yapmadığı belirtildi. Tecavüze uğrayan kedinin ise hayati tehlikeyi atlattığı ancak halen yürümekte zorlandığı ve dokunulmak istenildiğinde ürktüğü kaydedildi.

AKP'Lİ VEKİL KORUMUŞTU

AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ 2016'da, hayvan tecavüzüne verilen 6 ay cezayı çok bulduğunu belirtirken, ceza alanların hayvan sahiplenmekten men edilmesi teklifine karşı çıkmıştı. Özdağ, “Altı ayla dört yıl arasında cezaya çarptırılan insanlara yeniden bir şans vermeden hayvanlardan, hayvan sahiplenmekten men etmeyi de ben doğru bulmuyorum” demişti.

 

DAHA FAZLA