İstanbul'da ülkücü eylemi: Kerkük işgal edilsin

İstanbul'da ülkücü eylemi: Kerkük işgal edilsin

MHP Fatih İlçe Teşkilatı, Beyazıt Meydanı’ndan Sultanahmet’e yürüyerek Kerkük eylemi yaptı. Eylemde işgal çağrıları yapıldı.

DHA’nın haberine göre; MHP Fatih İlçe Teşkilatı tarafından Beyazıt Meydanı’ndan Sultanahmet’e yürüyerek  yapılan eylemde Irak toprağı olan Kerkük’ü işgal çağrıları yapıldı.

Beyazıt Meydanı’ndan Sultanahmet’e yürüyen grup sık sık, “Kerkük Türk’tür Türk kalacak”, “Haydi gidek usul usul bizim olsun Kerkük Musul” sloganları atarken, yürüyüş sırasında tramvay yolunun kullanılması nedeniyle tramvay seferlerinin aksamasına rağmen polis, grubun güvenliğiyle ilgilendi.

Sultanahmet Meydanı'nda grup adına MHP Fatih İlçe Başkanı Sertel Selim basın açıklamasını okudu. Selim, “Gerekirse güneşe ateş taşırız, gerekirse buzdan ateş yakarız, gerekirse cepheden cepheye kan naklederiz yine de bekamıza el sürdürmeyiz. Buradan aziz Türk milletimize sesleniyoruz; ABD ve İsrail'in bölgedeki maşası olan şarlatanların oyunları bozulmalıdır. Milliyetçi, ülkücü camia olarak bizler bu oyunları bozmak için Türk milletinin lideri Sayın Devlet Bahçeli ile birlikte harekete geçtik" dedi

DAHA FAZLA