İstanbul'da lokantaya silahlı saldırı: Yaralılar var

İstanbul'da lokantaya silahlı saldırı: Yaralılar var

İstanbul Balat’ta bir lokantaya silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda işletme sahibi ile o sırada yoldan geçen bir işçi ağır yaralandı.

İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Balat'ta otomobille gelen kişiler bir lokantaya silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda işletme sahibi ile o sırada yoldan geçen bir işçi yaralandı.

Saldırı dün saat 17.30 sıralarında Balat'taki Hisaraltı caddesi üzerinde bulunan bir lokantaya düzenlendi. Lokanta sahibi Osman Yılmaz'la daha önceden aralarında husumet olduğu öne sürülen kişiler, Yılmaz'ın işlettiği lokantanın önüne bir otomobille geldi. Araçtan inen 2 kişinin lokanta önünde doğru ateş açması sonucu Yılmaz yaralandı. Kurşunlar, Kadir Has Üniversitesi'nde kantin işlettiği öğrenilen ve üniversiteden çıkıp evine gitmekte olan Cavit Kadık'a da isabet etti.

Kadık, göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Şüpheliler, geldikleri araca binip olay yerinden kaçtı. DHA'nın haberine göre yaralanan Osman Yılmaz ile Cavit Kadık, ambulanslarla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KURŞUNLAR SEYİR HALİNDEKİ BİR OTOMOBİLE DE İSABET ETTİ

Saldırı sırasında cadde üzerinde aracıyla seyir halinde bulunan bir otomobilin de ön camına kurşun isabet etti. Şans eseri yara almadığını söyleyen yurttaş, “Silah seslerini duydum. Bir kişinin düştüğünü gördüm. O sırada benim arabanın camına bir kurşun isabet etti. Şans eseri yara almadan kurtuldum" dedi.

Polisin saldırıyla ilgili inceleme başlattı. 

DAHA FAZLA