İstanbul'da kar alarmı: TIR'lara yasak geldi, uçuşlar iptal edildi

İstanbul'da kar alarmı: TIR'lara yasak geldi, uçuşlar iptal edildi

İstanbul'da TIR'ların trafiğe çıkması valilik kararıyla yasaklandı. Kamu kurumlarında mesai saati bitişi de 15.30'a çekildi.

İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle çeşitli önlemlerin alındığını duyurdu. Valilik, yoğun kar yağışı nedeniyle TIR'ların trafiğe çıkmasını yasakladı.  

MESAİ SAATİ 15.30'A ÇEKİLDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin tarafından yapılan açıklamada da, kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saati bitişinin 15.30'a çekildiği açıklandı.

Vali Şahin'in açıklamasında, "Devam eden ve meteorolojik değerlendirmelere göre artması beklenen kar yağışının İlimizde yol açabileceği trafik yoğunluğu ve olumsuzlukları en aza indirebilmek için kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin mesai sona erme saati, bugüne (09.01.2017) mahsus olmak üzere 15.30 olarak belirlenmiştir. Kurum amirleri tarafından zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için yeterli personel ayrılacak olup, hizmet gereği görevine devam mecburiyeti bulunan kurumlarda, mesainin erkene alınıp alınmayacağı kurum amirlerinin takdirine bırakılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadeleri yer aldı. 

THY SEFERLERİ İPTAL ETTİ

THY'nin Atatürk Havalimanı'ndan uçuşları da 00:00'a kadar durduruldu.

DAHA FAZLA