İstanbul'da elektrikler kesilince jeneratör için benzin kuyruğu oluştu

İstanbul'da elektrikler kesilince jeneratör için benzin kuyruğu oluştu

İstanbul ve çevre illerde yaşanan elektrik kesintisi bugün de devam ediyor. İstanbul'daki sanayi bölgelerinde çalışan yurttaşlar jeneratör için ellerinde bidonlarla benzin kuyruğuna girdi.

İstanbulluları dünden beri zor durumda bırakan elektrik kesintilerinin yarına kadar devam edeceği duyuruldu.

İSTANBUL YENİ YILA ELEKTRİKLER KESİK GİRECEK

BEDAŞ tarafından yapılan yeni duyuruya göre 31 Aralık'ta da elektrik kesintileri devam edecek. İstanbul'un çoğu bölgesinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Dün öğle saatlerinden bu yana birçok ilçede yaşanan elektrik kesintilerinin gerekçesi "hava şartları" gösterilmişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye'yi etkisi altına alan aşırı yağışlar ve fırtınanın iletim hatlarında geçici arızaya sebep olduğunu belirtmiş, BEDAŞ da hava şartları nedeniyle Ulusal Elektrik Şebekesi'nden yeteri kadar elektrik alınamadığını açıklamıştı.

JENERATÖR İÇİN BENZİN KUYRUĞU

İstanbul'daki çalışma hayatını da olumsuz etkileyen elektrik sıkıntısı, İkitelli'deki sanayi bölgesinde ilginç görünütlerin ortaya çıkmasına neden oldu. Çalışanlar, iş yerlerindeki jeneratörler için benzin kuyruğunda görüntülendi. Twitter'da bir yurttaş tarafından paylaşılan fotoğraf, defalarca paylaşıldı.

(Cumhuriyet)

DAHA FAZLA