İstanbul'da bir kadın boşanmak istediği eşi tarafından katledildi

İstanbul'da bir kadın boşanmak istediği eşi tarafından katledildi

İstanbul'da bir kadın, şiddet gördüğü ve boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklanarak katledildi.

İstanbul'da yaşayan 30 yaşındaki Alime Demirdağ, şiddet gördüğü ve boşanmak istediği eşi Kenan Demirdağ tarafından dün bıçaklanarak öldürüldü. 

Katledilen kadının cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Kadının cenazesi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracıyla Sındırgı İlçesi'ne gönderildi. Kenan Demirdağ ise Bakırköy Adalet Sarayı'nda çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

"EŞİNİN KENDİSİNİN DÖVMESİNDEN İŞKENCE ETMESİNDEN ŞİKAYETÇİYDİ"

Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu önünde toplanan Demirdağ'ın mesai arkadaşları, genç kadının bayram tatili nedeniyle gittiği memleketi Balıkesir'den dün geldiğini söyledi.

Demirdağ'ın iş arkadaşı Şahabettin Atalay, genç kadının dün işbaşı yapması gerektiğini belirterek, "Kocası dün onu otogardan aldı. Barışmak bahanesiyle eve götürdü ve katletti. Bir ay önce yine kavga yapmış ve kocasını bıçaklamıştı. Daha önceden sığınma evinde de kalmıştı. Eşiyle telefonla ara sıra konuşuyordu. Bazen telefonlarına cevap vermiyordu" diye konuştu.

Demirdağ'ın başka bir mesai arkadaşı Gıyasettin Tahtacı, "Eşiyle sürekli kavga yapıyordu. İşyerinde durmadan ağlıyordu. Eşinin kendisini dövmesinden, işkence etmesinden şikayetçiydi" dedi.

DAHA FAZLA