İstanbul'da bir erkek boşanmak isteyen eşi ve eşinin kız kardeşini katletti

İstanbul'da bir erkek boşanmak isteyen eşi ve eşinin kız kardeşini katletti

İstanbul Kağıthane'de Kamil Emre Güvener adlı şahıs 6 aydır ayrı yaşadığı Zerrin Demir Güvener ile kız kardeşi Betül Demir’i katletti.

İstanbul Kağıthane'de, yaklaşık 6 aydır ayrı yaşadığı Zerrin Demir Güvener ile kız kardeşi Betül Demir’i katleden Kamil Emre Güvener adlı şahıs, daha sonra aynı tabancayla intihara kalkıştı. Zerrin Demir Güvener ile Betül Demir kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybetti. Ameliyata alınan Kamil Emre Güvener'in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

DHA'nın aktardığına göre; kadın cinayeti olayı, dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Kamil Emre Güvener (32) adlı şahıs, 6 ay önce annesi ve kardeşlerinin yanına yerleşen ve kendisinden boşanmak isteyen Zerrin Demir Güvener'in (22) kaldığı eve geldi. Kamil Emre Güvener, yanında getirdiği tabancayla Zerrin Demir Güvener ile Betül Demir’i tabancayla vurdu. Erkek kardeş Murat Demir, evden kaçarak olası bir ölümden kurtulurken, Güvener, kendi başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihara kalkıştı. 

Çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan Zerrin Demir Güvener ve Betül Demir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fail Kamil Emre Güvener ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

DAHA FAZLA