İstanbul Sultanbeyli'de iki hafta içinde ikinci kadın cinayeti

İstanbul Sultanbeyli'de iki hafta içinde ikinci kadın cinayeti

İstanbul’da bir kadın eşi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde eşiyle arasında anlaşmazlık olduğu öne sürülen bir kişi, 7 aylık eşinin sokak ortasında pompalı tüfekle sırtından vurarak öldürdü. Geçtiğimiz günlerde yine Sultanbeyli'de bir kadın, boşandığı eşi tarafından silahla başından vurularak öldürülmüştü.

Sultanbeyli Eşref Bitlis Bulvarı üzerinde 7 aylık evli olduğu eşiyle aralarında anlaşmazlık olduğu öne sürülen F.Ç. bu sabah valizini alarak evinden çıktı. Bir süre sonra eşinin peşinden sokağa çıkan İ.Ç., bağırarak eşinin peşinden gitmeye başladı. Bunun üzerine korkan kadın kaçmaya başladı fakat İ.Ç. kısa sürede kadını yakaladı. Eşi F.Ç.'yi cadde ortasında av tüfeğiyle sırtından vurarak öldüren İ.Ç. tüfeği olay yerinde bırakarak kaçtı. İha’da yer alan habere göre kaçan İ.Ç. bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

SULTANBEYLİ'DE BİR HAFTA İÇİNDE İKİNCİ KADIN CİNAYETİ

Sultanbeyli'de bir kadın cinayeti de geçen hafta işlenmişti. Oturduğu mahallede eski muhtar adayı olan 39 yaşındaki İlknur Memik ile 62 yaşındaki eşi Satı Ö., bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmıştı. Geçen hafta konuşma bahanesiyle eski eşinin evine gelen Satı Ö., bir süre konuştuğu İlknur Memik'i yanında getirdiği tabanca ile başından vurarak kaçmıştı.

DAHA FAZLA