‘İşimizi geri istiyoruz’ eyleminin 258. gününde polis yine saldırdı

‘İşimizi geri istiyoruz’ eyleminin 258. gününde polis yine saldırdı

Ankara Yüksel Caddesi’nde ‘işimizi geri istiyoruz’ eyleminde basın açıklaması yapmak isteyen kamu emekçilerine polis saldırdı, 4 kişi gözaltına alındı.

Ankara Yüksel Caddesi’nde ‘işimizi geri istiyoruz’ eyleminin 258. gününde basın açıklaması yapmak isteyen kamu emekçilerine polis yine saldırdı, 4 kişi gözaltına alındı. Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın açlık grevinin 138.günündeyken, kamu emekçilerinin ‘işimizi geri istiyoruz’ eylemi 258.gününde.

DİHA'nın haberine göre, Nuriye Gülmen ve Özakça’ya destek için eylem yapmak isteyenlere polisin dün gerçekleştirdiği saldırıdan sonra bugün de Yüksel caddesinde yoğun ‘güvenlik’ önlemleri alındı. 

Gülmen ve Özakça’ya dün destek için basın açıklaması yapılmak istenen Güvenpark da bugün abluka altına alındı. Konur sokağa TOMA sokuldu. Basın açıklaması yapmak isteyen ve TOMA’nın önünde “Açlık grevinin 138’inci günü Nuriye Semih serbest bırakılsın” yazılı pankart açarak “Emekçiyiz haklıyız kazanacağız” sloganları attı. Pankartlarını açtıkları anda eylemcilere saldıran polis 2 kişiyi darbederek gözaltına aldı. Daha sonra destek vermek için slogan atmak isteyen iki kişiyle birlikte, gözaltına alınan 4 kişi emniyete götürüldü.