İşe alım için AKP mitingine katılım zorunluluğu

İşe alım için AKP mitingine katılım zorunluluğu

Kayyum desteğiyle faaliyete başlayacak olan çağrı merkezinde çalışmak için başvuran kişilere, AKP mitingine katılmaları istendi.

Dersim’de kayyum desteği ile açılacak olan 'THE Universal Çağrı Merkezi’nde çalışmak için başvuru yapan kişilere, Başbakan Binali Yıldırım’ın Dersim’de yaptığı mitinge katılması için SMS gönderildi.

FİRMA BAŞVURU FORMLARINI MİTİNG ALANINA KURDUĞU STANDTA DAĞITTI 

Çağrı Merkezine iş başvurusunda bulunan kişilere dün gönderilen mesajda, “THE Universal çağrı merkezine yapmış olduğunuz başvuru değerlendirilmiştir. Mülakatta hak kazandınız. Bunun öncesinde Yarın saat 4’de Başbakanımızın katılımı ile Tunceli’de Seyit Rıza Parkı’nda buluşuyoruz. Standımıza uğramanız ve isim bildirmeniz önemle rica olunur” ifadeleri yer aldı.

Öte yandan AKP’nin bugün Dersim’de yaptığı miting öncesi kentteki birçok yol güzergahı da kapatıldı. Seyit Rıza Meydan’ındaki esnaflar yoğun polisiye önlemlere tepki göstererek iş yerlerinin kapılarına kilit vurdu. Dersim Belediyesine atanan kayyum ise Başbakan Yıldırım’ın fotoğrafının basılı olduğu dev posteri belediye binasına astı. (MA)