İrfan Değirmenci: Vicdanım öyle rahat ki...

İrfan Değirmenci: Vicdanım öyle rahat ki...

Doğan Medya Grubu tarafından, sosyal medyada “HAYIR” propagandası yaptığı gerekçesiyle işine son verilen İrfan Değirmenci sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı.

Kanal D'de sabah haberlerinin sunuculuğunu yapan İrfan Değirmenci, sosyal medya hesabından referandumda  “HAYIR” diyeceğini maddeler halinde açıklamıştı. İrfan Değirmenci'nin açıklamasının ardından Kanal D'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 'tarafsızlık' ilkesi gereği İrfan Değirmenci'nin işine son verildiği duyurulmuştu.

İrfan Değirmenci sosyal medyadan konuyla ilgili ilk açıklamasını yapmış, "Durun önce anneme durumu izah edeyim de sonra konuşuruz" dedi. Ardından bir paylaşım daha yapan Değirmenci, "Annem Halk Tv'nin altyazısından öğrenmiş bile. Selamı var hepinize, 'iyiler sonunda kazanır' diyor" demişti.

ATILAN BİZİZ, MAĞDUR OLAN  YİNE BUNLAR

İrfan Değirmenci konuyla ilgili sosyal medyada yine açıklamalarda bulundu. Değirmenci, atılmasının hükumete karşı yapılan bir algı operasyonu olduğu iddialarına tepki göstererek, ” Bir de 10 kaplan gücünde komplo teorisyenleri çıkmış meydana????Te Allah'ım,işten atılan biz, mağdur olan yine bunlar.He algı operasyonu he he!” ifadelerini kullandı.

Değirmenci ayrıca vicdanının rahat olduğunu belirtip, “Soma'dan,Ermenek'ten, şehit analarından, Cumartesi annelerinden, terör mağdurundan, işsizden, işçiden helallik aldım. Vicdanım öyle rahat ki...” dedi.