İnşaat işçisi genç boğazı kesilerek öldürüldü!

İnşaat işçisi genç boğazı kesilerek öldürüldü!

İstanbul Esenyurt’taki bir adrese iş görüşmesine giden Afgan uyruklu inşaat işçisi boğazı kesilerek öldürüldü.

Foto: DHA

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, Afganistan uyruklu 28 yaşındaki Kemal Muradi iş görüşmesi için gittiği evde boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetle ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Dün akşam telefonla görüştükten sonra Esenyurt’a inşaat işçiliği için iş görüşmesi yapmaya giden Muradi, iddiaya göre adreste bulunan 1'i kadın 4 kişi ile henüz belli olmayan bir nedenden ötürü tartıştığı iddia edildi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Muradi, boğazı kesilerek öldürüldü.

İş görüşmesine gittiği dün akşamdan beri kendisinden haber alamayan arkadaşlarının durumu polise bildirmesi üzerine, bugün öğlen saatlerinde Esenyurt'taki adrese baskın düzenlendi. Evde bulunan iki kişi gözaltına alınırken aynı yerde Kemal Muradi'nin boğazı kesilerek öldürülmüş halde cesedi bulundu. Polis ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Muradi'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

Afganistan uyruklu Muradi’nin, 3 çocuk sahibi olduğu, bir ay önce çalışmak için ailesi olmadan Türkiye'ye geldiği öğrenildi.