İmamdan 'bekar bayan hocalar' için ilan: 'Evlenme garantili, kerametli koltuk'

İmamdan 'bekar bayan hocalar' için ilan: 'Evlenme garantili, kerametli koltuk'

Bartın'da imamlık yapan Recai Şenol, Kuran kursunda görev yapacak Kuran kursu öğreticisi adaylar için sosyal medya hesabından, "Evlenme garantili, kerametli koltuk. 2012'den beri görev yapan 4 bekar bayan hocamız yıl sonu evlendi" yazılı ilan paylaştı.

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Dibektaş Köyü'nde cami imamı olan Recai Şenol, caminin Kuran kursunda öğretici olarak görev yapacak kadın adaylar için Facebook hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. 

"EVLENME GARANTİLİ KERAMETLİ KOLTUK"

Kuran kursundan fotoğraflar paylaşan Şenol, paylaşımında, "Kerametli koltuk. İdealist bekar bayan hoca adaylarına, en az 1 yıl görev taahhüdü akabinde, evlenme garantili, kerametli koltuk. Tecrübeyle sabittir. 2012’den beri görev yapan 4 bekar bayan hocamız yıl sonu evlendi. İlgililere duyurulur" ifadelerini kullandı. 

"BİRAZ MİZAH KARIŞTIRAYIM DİYE YAPTIM"

Şenol tartışmaya neden olan bu ilanını kaldırırken, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Düşünen olursa diye hem bir ilan, hem de bir mizah karıştıralım diye yaptım" dedi. 

KAYMAKAMDAN SORUŞTURMA TALİMATI

Ulus Kaymakamı Recep Hasar ise, sosyal medya hesabındaki paylaşımı nedeniyle imam Recai Şenol hakkında soruşturma açılmasını istediğini söyledi. Kaymakam Hasar, "Konuyla ilgili soruşturma başlatılması için Ulus İlçe Müftülüğüne gerekli talimatları verdim. Konu hakkında gerekli çalışma yapılacak" dedi.​

DAHA FAZLA