İbrahim Tatlıses'ten rüşvetçi Zarrab'a destek:  O hırsızsa, ben de hırsızım

İbrahim Tatlıses'ten rüşvetçi Zarrab'a destek: O hırsızsa, ben de hırsızım

AKP'li türkücü İbrahim Tatlıses, ABD'de itirafçı olarak tutuklu bulunan Reza Zarrab'a övgüler yağdırarak, "17-25 Aralık olaylarında dedim ki Reza için, 'Eğer o hırsızsa, ben de hırsızım'. Yine derim. Hırsız değil, adam gibi adamdır." ifadelerini kullandı.

Birçok defa seçimlerde AKP'den aday adaylığını koyan ancak aday gösterilmeyen türkücü İbrahim Tatlıses, ABD'de "İran'a yönelik ambargonun delinmesi" davasında itirafçı olarak tutuklu bulunan Reza Zarrab'a övgüler yağdırdı.

'BANA ÇOK GÜZELLİKLERİ VAR'

AKP'li hükümet yetkililerine milyonlarca euro rüşvet verdiğini itiraf eden Zarrab hakkında konuşan Tatlıses, "Reza’yı çok severim, hem de evladım gibi. Bana çok güzellikleri, iyilikleri var." dedi.

'O HIRSIZSA BEN DE HIRSIZIM'

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Tatlıses, "17-25 Aralık olaylarında dedim ki Reza için, 'Eğer o hırsızsa, ben de hırsızım'. Yine derim. Hırsız değil, adam gibi adamdır." ifadelerini kulllandı.

'EŞİ CEZAEVİNDEYKEN SEN BURADA SAHNELERE ÇIK'

Zarrab'a boşanma davası açan Ebru Gündeş'i de hedef alan Tatlıses, "Ebru Hanım’ın çalışmaya ihtiyacı yok ki. Yani eşi cezaevindeyken sen burada sahnelere çık... Bana doğru gelmiyor." dedi.