Hükümet Sözcüsü Bozdağ, TTB ve TMMOB'u hedef aldı

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, TTB ve TMMOB'u hedef aldı

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, savaş karşıtı açıklama yapan TTB ve TMMOB'u hedef alarak, "Türk Tabibler Birliği ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği yönetimleri, ya görevlerini bırakmalıdır ya da adlarındaki 'Türk' ismini çıkarmalıdır" dedi.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, savaş karşıtı açıklama yapan Türk Tabibler Birliği (TTB) ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ni (TMMOB) hedef alan açıklamada bulundu. 

'TÜRK İSMİNİ KULLANAMAZLAR'

Açıklamasında TTB ve TMMOB'u savaş karşıtlığından dolayı "terörü desteklemekle" suçlayan Bozdağ, "Bu haliyle; Türk Tabibler Birliği yönetimi,Türk tabiblerini;Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği yönetimi,Türk mühendis ve mimarlarını temsil edemez ve adlarında 'Türk' ismini kullanamazlar." dedi.

'YA GÖREVLERİNİ BIRAKSINLAR YA TÜRK İSMİNİ ÇIKARSINLAR'

TTB ve TMMOB yönetimlerinin görevlerini bırakmaya zorlanmasını savunan Bozdağ, "Türk Tabibler Birliği ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği yönetimleri, ya görevlerini bırakmalıdır ya da adlarındaki 'Türk' ismini çıkarmalıdır ve yahut da milletini ve devletini seven tabibler ile mühendis ve mimarlar, terör sevici bu yönetimleri değiştirmelidir." ifadelerini kullandı.