HÖH’ün başkanı gazetecileri tehdit etti: Cesaretiniz varsa haber yapmaya devam edin

HÖH’ün başkanı gazetecileri tehdit etti: Cesaretiniz varsa haber yapmaya devam edin

Resmi bir dernek olduklarını söyleyen Halk Özel Harekatı isimli yapılanmanın başkanı Fatih Kaya “Cesaretiniz yüreğiniz varsa haber yapmaya devam edin” şeklinde tehdit savurdu.

İleri Haber

Halk Özel Harekatı (HÖH) isimli Derneğin Başkanı Fatih Kaya isimli şahıs dün İleri Haber’de yayınlanan haberin ardından derneğin Facebook hesabından bir video yayınladı. Kaya haberlerin ardından gazetecilere tehdit savurarak, “Cesaretiniz yüreğiniz varsa haber yapmaya devam edin” dedi.

‘BEDELİNİ ÖDETECEĞİZ’

Kaya videoda, “İhanet etmenin bedelini de ödeteceğiz Allah’ın izniyle sanmasınlar ki bu yanlarına kar kalacak. Daha çok birleşeceğiz daha çok birlik olacağız. Sizler ey zalimler bizim bu dava uğrunda hapsedilmekten ölmekten yorulmaktan, ve yahut azledilmekten korktuğumuzu mu sanıyorsunuz?” İfadelerini de kullandı.

“Devletimiz bize sus dediği zaman susarız” diyen Kaya “15 Temmuz’da gönlümüzden geçerek söylediğimiz cümleleri çarpıtarak servis eden medya grupları bu vebalin altında kalacaksınız. Belki devlet büyüklerim üzülecekler. Başkomutan kanunen de başkomutan yüreğimde de başkomutan varsa itirazı olan buyursun gelsin. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin cumhurbaşkanı ve kanunen de bu ülkenin başkomutanıdır” şeklinde konuştu.

‘TARAF OLAN OLUR, OLMAYAN BERTARAF OLUR’

HÖH’ün Facebook hesabından yayınanlanan gönderide de yine tehditler savuruldu.