HÖH görev başında: Afrin saldırısını eleştirenler hedef gösterildi!

HÖH görev başında: Afrin saldırısını eleştirenler hedef gösterildi!

AKP’nin paramiliter gücü olarak İleri Haber’in gündeme taşıdığı HÖH Afrin’de başlatılan saldırı sonrası milletvekillerine mektup yazan isimleri hedef gösterdi. HÖH’ün başkanı Fatih Kaya ise, TTB’yi ve Canan Kaftancıoğlu’nun kızını sosyal medya hesabı üzerinden hedef aldı.

Tuğba Özer

Halkın Özel Harekatı (HÖH) isimli yapılanma bu kez de Afrine’e yönelik saldırıyı eleştiren ve ‘savaşı durdurun’ diyenleri hedef gösterdi. HÖH’ün sosyal medya hesabından milletvekillerine mektup gönderen 170 ismin isimleri paylaşılarak, “Afrin operasyonunu eleştirerek mektuba imza atıp durdurulmasını isteyenler bunları unutmayın. ‘Mahalle yanarken o.... saçını tararmış’ atasözü geldi aklıma. Paylaşalım alem bilsin” dendi.

TTB VE KAFTANCIOĞLU’NUN KIZI DA HEDEFTE 

Suriye’de savaşa katıldığını verdiği mülakatlarda pek çok kez itiraf eden ve cihat hakkında skandal açıklamaları bulunan söz konusu yapılanmanın başkanı Fatih Kaya da yine Facebook hesabından Türk Tabipler Birliği’ni(TTB) ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kızını hedef gösterdi.

HÖH Başkanı Kaya, Kaftancıoğlu’nun kızının kilisede çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, “Biz sizi biliyoruz. Türkleri sözde Soykırım yapmakla suçlayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kızı kilisede ibadet ediyor. demek ki canan hanımın Kızı ya rahibelik hevesi ya da Rahibe olma çaba içerisinde. Ee ne diyelim, domuz tabağının, üstüne bu normal kimsiniz onuda açıklayın” şeklinde yazdı.

[ih2]

Kaya’nın TTB’ye ilişkin paylaşımı ise şöyle:

PARODİ HESABI GERÇEK SANIP NEFRET SUÇU İŞLEDİ

Kaya, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’e ait olmayan bir parodi hesaptan (Söz konusu kişiler adına açılan gerçek olmayan hesaplar) yapılan bir paylaşım üzerinden Sezer’e “deve oğlu deve” “Soysuz” ve “Şerefsiz” diyerek hakaret ederken, LGBTİ bireylere karşı da nefret suçu işledi:

“Soysuzlar. Ortalığı karıştıran şerefsizler hep var benim güzel vatanımda. Sen de mi konuştun ya. Siz anlamazsınız bu işlerden bir gecede 60 banka nasıl hortumlanır.

Bir gecede milletin milyonlarını bir günde devalüasyonla yerle bir eden deve oğlu deve seni de görüyorduk.

Suratın beş karış ibneye benziyordun.

Şimdi laf atmaya başladınız.

İpleriniz kimdeyse onlarla gelin satılmış şerefsizler.”