Hilmi Türkmen'den şaşırtan Validebağ ziyareti!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Validebağ Gönüllüleri ve Validebağ Savunması'nın Validebağ Korusu'nda kaçak izci evi inşaatına karşı açtığı nöbet masasını ziyaret edip imza verdi.

Süha Küçük - İleri Haber

Validebağ Korusu dibinde geçen yıl halkın tepkisine rağmen cami projesini hayata geçiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen bugün Koru'ya gelerek günlerdir nöbet tutan Validebağ Gönüllleri ve Validebağ Savunması üyelerinin nöbet masasını ziyaret ederek imza verdi. Yurttaşlar bu ziyaretin amacına anlam veremedi. 

Mahkemenin iptal kararına rağmen Validebağ Korusu'nun içerisinde yapımına başlanmak istenen izci evinin kaçak olduğunu belirten Validebağ Gönüllleri ve Validebağ Savunması üyeleri Koru'da nöbet başlatıp imza kampanyası için masa açmıştı. 

Nöbetin 32. gününde imza toplayan yurttaşları, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ziyaret etti. Yurttaşlar bu durum karşısında oldukça şaşkınlık yaşarken, ziyarete bir anlam veremedi. Türkmen, geçen yıl polis zoruyla Koru'nun dibinde halkın tepkisine rağmen cami projesini hayata geçirmişti. 
 
Nöbet masasında imza veren Türkmen daha sonra alandan ayrıldı.