HAZİRAN Bilim Emekçileri: Açık dersler Doç. Dr. Candan Badem ile bugün başlıyor!

HAZİRAN Bilim Emekçileri: Açık dersler Doç. Dr. Candan Badem ile bugün başlıyor!

HAZİRAN Bilim Emekçileri tarafından düzenlenen açık dersler bugün Candan Badem ile başlıyor!

HAZİRAN Bilim Emekçileri tarafından düzenlenen açık dersler, Hukuksuz OHAL KHK'sı ile Tunceli Üniversitesi'nden ihraç edilen Doç. Dr. Candan Badem ile bugün başlıyor.

İlki bugün TAKSAV'ın Kadıköy'deki İstanbul Şubesi'nde saat 19.00'da yapılacak olan 'Açık Dersler' ile ilgili olarak HAZİRAN Bilim Emekçileri, İleri Haber'e şu açıklamalarda bulundu:

"Haziran Bilim Emekçileri, üniversite öğretim elemanlarını, lisansüstü öğrencilerini, bağımsız bilim insanlarını, kısaca bilim üretme çabası içindeki herkesi kapsayan bir meclis. Ülkemizdeki gerici, piyasacı kuşatmaya karşı laik, aydınlanmacı, bağımsız, toplumcu, özgür bilim için mücadele ediyoruz. Bu amaç doğrultusunda bir süredir halka açık dersler dizisi planlıyorduk.

Akademik yılın başlamasıyla birlikte biz de derslerimizi başlatıyoruz. İlk dersimiz elbette dayanışma. KHK'larla haksız yere kamudan ihraç edilen ilerici, laik, barıştan yana hocalarımızın yanındayız. Üniversitenin kapıları onlara kapatılmış olsa da açık derslerle her yaştan, her kesimden halkla buluşacak, bilgiyi topluma yaymayı sürdürecekler. 

Derslerimizi her ay farklı bir bilim alanında, farklı bir bölgede düzenlemeyi düşünüyoruz. Herkesi açık derslerimize bekliyoruz."

DAHA FAZLA