Hayır ve Ötesi'nden Doğan Ergün TELE1 TV'de Ümit Zileli'nin konuğu oldu

Hayır ve Ötesi'nden Doğan Ergün TELE1 TV'de Ümit Zileli'nin konuğu oldu

Hayır ve Ötesi'nden Doğan Ergün, TELE1 TV'de Ümit Zileli'nin sunduğu Pusula'nın konuğu oldu.

Başkanlık referandumunda Hayır oylarının yaygınlaştırılması ve korunmasını sağlamak amacıyla kurulan Hayır ve Ötesi adına İleri Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Ergün, Tele1 TV'de Ümit Zileli'nin sunduğu Pusula'nın program konuğu oldu.

İleri Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Ergün, 'Hayır ve Ötesi' hakkında şunları söyledi:

HAYIR VE ÖTESİ AKTİVİSTLERİ NEDEN ÖNEMLİ

Başkanlık referandumunda her bir sandığa Hayır ve Ötesi gönüllüsünün bulunmasını sağlamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Tüm yurtta metropollerden tutun, ülkenin en taşra bölgesi dahil her yerde bulunmanın önemini geçmiş birçok seçimde yapılan hukuk dışı tutumlar ve çelişkiler barındıran şaibeli sayılardan çok iyi biliyoruz. Hayır oylarının bu kadar yükselişe geçtiği bir referandum sürecinde, Hayır ve Ötesi, hayır oylarının korunması ve yaygınlaştırılabilmesi için geniş bir ağ birikimi oluşturmuş ve hazır durumdadır. Hayır'a gönül vermiş, hayır'ı büyütmek isteyen her insanın evlerindeki insanları, kapı komşusunu, mahallede bulunan Hayır'ın yanında duran insanları siteye kayıt yaptırarak aktivisti ve savunucusu haline getirmeleri hayati öneme sahip. Tüm toplumu bu seçimde Hayır ve Ötesi'nin aktivisti, örgütleyicisi olmaya davet ediyoruz.

BİNLERCE GÖNÜLLÜ HAYIR VE ÖTESİ İÇİN ARADI

Kurulduğu günden itibaren binlerce olumlu dönüş aldık, almaya devam ediyoruz. Oy ve Ötesi'nde görev almış insanlar da oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Gerek mail, gerek telefonlardan arayarak destek veren binlerce insan oldu. Binlerce gönüllü başvurusu geldi.

NEDEN HAYIR VE ÖTESİ?

Oy ve Ötesi, bu seçimlerde daha önceki seçimlerde olduğu gibi tarafsız kalacağını belirtti. Bizler ise tarafsız olamayız, bizler hayır'ın tarafında durup, hayır'ı örgütleyeceğimiz için isminden de anlayacağımız üzere böyle bir platforma gittik.

MUHTARLIKLARDAN SEÇMEN LİSTELERİNE BAKILMALI 

Apartmanda yaşayanlar, hem kendi evlerinde oturanların seçmen kağıtlarına hem de oturdukları apartmandaki isimleri özellikle kontrol etsinler. Olası bir kayıt dışı isim ile karşılaşmaları durumunda mutlaka 0542 234 86 58 - 0542 234 87 58 - 0533 783 77 84 Hayır ve Ötesi İhbar Hattı'nı arasınlar. Hiç beklemeden, doğrudan hukuk birimimizi yönlendirelim.

TELEFONLARDA UYGULAMA OLACAK

25 yazılımcı arkadaşımızın olduğu bir kadro oluşturuldu. Sandıklar sayıldıktan sonra uygulama üzerinden sandıktan çıkan hayır ve evet oylarının sayıları girildikten sonra bizlere geldiği an teyit yapabiliyor olacağız.

İKİNCİ BİR LİSTE DAHA ÇIKACAK 

26 Şubat sonrası ikinci bir liste çıkacak. Çıkacak olan bu ikinci liste kesin kayıtların listesi olacak. Seçmenlerin özellikle o listeye dikkat etmesi gerekiyor.