Hayır ve Ötesi'nden Doğan Ergün bu akşam 21.00'de TELE1 TV'de Ümit Zileli'nin konuğu olacak

Hayır ve Ötesi'nden Doğan Ergün bu akşam 21.00'de TELE1 TV'de Ümit Zileli'nin konuğu olacak

Hayır ve Ötesi'nden Doğan Ergün bu akşam 21.00'de TELE1 TV'de Ümit Zileli'nin sunduğu Pusula'nın konuğu olacak.

'Hayır ve Ötesi' adına ileri Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Ergün, bu akşam saat 21.00'de TELE1 TV'de Ümit Zileli'nin sunduğu Pusula'nın konuğu olacak.

Başkanlık referandumu öncesinde HAYIR oyunu yaygınlaştırmak ve oyların korunmasını sağlamak amacıyla kurulan 'Hayır ve Ötesi' adına İleri Haber Genel Yayın Yönetmei Doğan Ergün, bu akşam saat 21.00'de TELE1 TV'de Ümit Zileli'nin sunduğu Pusula'nın konuğu olacak.

'Hayır ve Ötesi', AKP/Saray Rejimi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından dayatılan Anayasa değişikliklerine halkın ‘hayır’ demesini kolaylaştırmak ve referandum günü hayır oylarını korumak için bir yurttaş inisiyatifi olarak kuruldu.

'Hayır ve Ötesi' tarafından yapılan çağrıda, “Eşitlik, özgürlük, kardeşlik ve barış isteyen, her türden dinsel inanç sömürüsüne karşı laikliği savunan tüm yurttaşları, bu hedeflere ulaşmanın ilk adımı olarak başkanlık planlarını boşa çıkarma mücadelesinde birleşmek üzere, “Hayır ve Ötesi”ne çağırıyoruz” denilmişti.

Birleşik Haziran Hareketi’nin (HAZİRAN) desteklediği ‘Hayır ve Ötesi’ne Vedat Özdemiroğlu, Altan Gördüm, Bilge Şen, Özdemir İnce, Orhan Alkaya, Sera Kadıgil ve Ragıp Yavuz gibi isimler de destek veriyor.