'Hayır' dediği için Kanal D'den kovulan Değirmenci'nin ardından 'Hayır' istifası geldi

'Hayır' dediği için Kanal D'den kovulan Değirmenci'nin ardından 'Hayır' istifası geldi

İrfan Değirmenci’nin programını hazırlayan sorumlu müdür Ertuğrul Albayrak," Benim kalmam istendi. Ben de hayır diyorum. Kanalda kalmam etik olmazdı. Onurlu yaşamayı seçtik" dedi.

İrfan Değirmenci ile birlikte 10 yıldır birlikte çalışan Ertuğrul Albayrak, Kanal D’den istifa ettiğini duyurdu. BirGün'den Serbay Mansuroğlu'nun haberine göre, Doğan Medya tarafından sosyal medya hesabı twitterdan ‘hayır’ dediği için kovulan İrfan Değirmeci’nin sunduğu programı hazırlayan Ertuğrul Albayrak, “Devam etmem istendi. Ama ben de ‘hayır’ diyorum. Kanalda devam etmem etik olmaz. Sonuçta kolektif olarak karar aldık” şeklinde konuştu. 

Albayrak, “Hayır diyeceğimiz belliydi. Ekrandan bunu belli etmedik. Tarafsızlıksa kanalda buna uyduk. Ancak her gün sana şeytansın, hainsin diyen, yaşam değerlerine saygı duymayan birilerine dur demek gerektiğine karar verdik” dedi.

"GAZETEDE 'EVET' YAZAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR, BU İKİ YÜZLÜLÜK"

Albayrak, “Bundan sonra bize kim iş verir, hangi kanala gideriz. Hamburgercide çalışma ihtimalimiz daha güçlü. Buna rağmen onurlu yaşamayı seçtik. Vicdanımız rahat. Gazetede ‘evet’ yazan çalışmaya devam ediyor. Bunun iki yüzlülük olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA