Hamile eşini bıçakladı, ‘kendisi yaptı’ dedi

Hamile eşini bıçakladı, ‘kendisi yaptı’ dedi

Adana’da Murat K. tartıştığı hamile eşini bıçakladı, “kendi kendine yaptı” dedi.

Adana’da 25 yaşındaki Murat K., tartıştığı 'imam nikahlı' 5 aylık hamile eşi 23 yaşındaki Suzan Y.'yi darp edip bıçakla yaraladı. 

Hastanede tedaviye alınan Suzan Y.'nin durumunun iyi olduğu, ancak bebeğini kaybetme tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Dün akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa mahallesinde, Murat K. ile imam nikahlı 5 aylık hamile eşi Suzan Y. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Murat K., Suzan Y.'yi şiddet uyguladı, sonra da bıçakladı. Suzan Y. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

SIRTINDAN BIÇAKLADI, 'KENDİSİ YAPTI' DEDİ

Murak K., hastanede polise, eşinin kendi kendine zarar verdiğini iddia etti. Suzan Y. de aynı yönde ifade verdi. Ancak doktorların genç kadının sırtındaki yaranın bıçak yarası olduğunu belirlemesi üzerine yeniden Suzan Y.'nin ifadesine başvuruldu. Suzan Y., bu kez Murat K.’nın kendisini darp edip, bıçakladığını söyledi. Bunun üzerine suçunu itiraf eden Murat K., gözaltına alındı.

DHA’nın haberine göre kadın doğum servisinde tedavisi süren Suzan Y.'nin durumum iyi olduğu, ancak bebeğinin ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

DAHA FAZLA