Gülay Mübarek'i tehdit eden şahıs 'Erdoğan'a hakaretten' tutuklandı

Gülay Mübarek'i tehdit eden şahıs 'Erdoğan'a hakaretten' tutuklandı

Gülay Mübarek'i sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla Adana'nın Kozan ilçesinde yakalanan Erdoğan K, 'Erdoğan'a hakaretten' tutuklandı.

Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Gülay Mübarek'i iki yıl boyunca ölümle ve 4 yaşındaki yeğenine de tecavüz etmekle tehdit eden Erdoğan K. Adana'nın Kozan ilçesinde gözaltına alınmıştı. 

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da görevine son verilen Erdoğan K., emniyetteki sorgusunun ve sağlık kontrolünün ardından Kozan Adliyesi'ne sevk edildi. 

Erdoğan K.'nin SEGBİS aracılığıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade vereceği öğrenildi.

'GELEN TEHDİT MESAJLARINI ŞİKAYET ETMİŞ BULUNMAKTAYIM'

Gülay Mübarek Twitter hesabından, "Öldün sen" isimli hesapla ilgili şikayette bulunduğunu açıkladı. Mübarek, "Akrabalardan gelen tehdit mesajları ile ilgili şikayeti yapmış bulunmaktayım, bütün mesajları emniyete teslim ettim. Ip adresinden sonra güzel haberler almayı umuyorum." ifadelerini kullandı.

TEHDİT VE TACİZDEN SERBEST BIRAKILDI, 'ERDOĞAN'A HAKARET'TEN TUTUKLANDI

Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek'i sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla nöbetçi mahkemeye sevk edilen Erdoğan K., genç kızı tehdit suçundan adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, yazışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Erdoğan K., Kozan Cezaevi'ne gönderildi.

'O SES KAYDINI VERMESEM HATAY'A DOĞRU GELİYORDU ÖYLE Mİ?'

Gülay Mübarek, Erdoğan K.'nin kendisini taciz ve tehditten dolayı değil de 'Erdoğan'a hakaretten' dolayı tutuklanmasına Twitter hesabından tepki gösterdi. Mübarek, Yani ben seni şikayet ettim vazgeç bi işten dedim ona. O da şikayet ettiğin makamı Bb' yi, Cb' yi, valiyi egm'nü yedi ceddine kadar saymasa ve ben bir dalgınlık sonucu o ses kaydını vermesem şuan Hataya doğru geliyordu öyle mi?" dedi.

 

DAHA FAZLA