Gözaltına alınan Kaan Boşnak serbest bırakıldı

Gözaltına alınan Kaan Boşnak serbest bırakıldı

Yüzyüzeyken Konuşuruz isimli müzik grubuyla adını duyuran Kaan Boşnak, konser için gittiği Bandırma'da gözaltına alındı. Boşnak, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Müzisyen Kaan Boşnak bir süredir sorun yaşadığı eski müzik şirketi Fono Müzik’in tehdit şikayeti sebebiyle konser için gittiği Bandırma’da gözaltına alındı. 

Boşnak’ın gözaltına alınmasını avukatı Sedef Erken sosyal medya hesabından duyurdu. Boşnak, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Avukat Sedef Erken sosyal medya hesabında gözaltı kararını şöyle paylaşmıştı:

"Plak şirketi bir kelepçe takmıştı. Biz hukuki girişimle grubu bu kelepçeden kurtardık. Ancak şimdi Fono Müzik başka bir kelepçe daha takmaya çalışıyor. Bundan da kurtulacağız’ dedi. Erken, Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun diğer elemanının bu konuda konuşmak istemeyeceğini de paylaştı.

Müvekkilim Kaan Boşnak bir süredir hukuki sorunlar yaşadığı Fono Müzik şirketinin tehdit şikayeti sebebiyle konser için gittiği Bandırma’da sabah 05.30’da gözaltına alınmıştır. İfadesinin alınıp serbest bırakılmasını bekliyoruz. Kelepçe sözleşmeleri hukuk yoluyla geçersiz kılınanlar şimdi de başka yollar deniyor. Konuyla ilgili hukuki takip tarafımdan gerçekleştirilmektedir. Bu açıklama müvekkilim Kaan Boşnak’ın isteği üzerine yapılmıştır."

DAHA FAZLA