Görevden alınan İBB Meclisi üyesi: Bir yanlışlık var galiba

Görevden alınan İBB Meclisi üyesi: Bir yanlışlık var galiba

İçişleri Bakanlığı tarafından Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile birlikte görevden alınan Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İBB Meclisi üyesi Hüseyin Avni Sipahi, "Bir yanlışlık var galiba" dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından  CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi ile meclis üyesi Çetin Kırışgil görevden alındı.

Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi de olan Hüseyin Avni Sipahi, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Bir yanlışlık var galiba. Bakanlık bir yanlışlık yapmış olabilir, düzeltirler diye bekliyorum. Hakkımda açılmış herhangi bir dava ve soruşturma yok. Bakan düzeltecek” dedi.

[ih2]

CHP’den Beşiktaş İBB Meclis üyesi seçilip, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Sipahi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun talebi doğrultusunda CHP’den istifa etmişti. Sipahi daha önce Su Ada'ya cami yapılmasını önermesi ve Hollanda ile yaşanan krizin ardından Hollanda cinsi ineğini keseceğini açıklamasıyla gündeme gelmişti.