Gökhan Gönül'den sosyal medya çağrısı

Gökhan Gönül'den sosyal medya çağrısı

Beşiktaşlı milli futbolcu Gökhan Gönül, sosyal medyaya T.C. kimlik numarası ile girilmesi gerektiğini ifade ederek, “Devlet büyüklerimiz inşallah bu duruma el atar.” dedi.

Beşiktaş ve aynı zamanda Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın savunma oyuncusu Gökhan Gönül kendi performansından, milli takımda yaşanan son sürece kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.

Sosyal medya ile ilgili görüşlerini de paylaşan Gökhan Gönül, sosyal medyaya T.C. kimlik numarası ile giriş yapılması için devlet yetkililerine çağrı yaptı. Gönül, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Sosyal medyanın cılkı çıkmış. Sadece futbol olarak değil genel anlamda da sıkıntılar var. Hem en keyifli hem de en sıkıntılı bir alan. 60-70 kişiye dava açtığım durumlar oldu. Hakareti geçtim, aileye küfür edenler var. Bu dünyanın en önemli varlıkları olan anne, eşler ve çocuklara küfür edenler var. Dava açtıktan sonra özür diliyorlar. O zaman niye bunu yapıyorsun? Bence sosyal medyaya giren T.C. kimlik numarasıyla girmeli. Sokakta kimliksiz dolaşamadığın gibi burada da dolaşmamalılar. Hesaplar kime ait bilinmeli. Devlet büyüklerimiz inşallah bu duruma el atar”

DAHA FAZLA